Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Кирчо Анастасов

ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК НА БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ Над 15 години искуство со создавање на содржина на интернет платформи: -blogspot, -facebook, -twitter, -youtube, -instagram, Експерт за ПР активизам, фотограф, блогер, видео продуцент, CMS web дизајнер, WHM & CPanel хостинг, Систем администратор, оператор со MySQL дата бази. Градежен инжинер, Менаџмент на проекти, граѓански активист, фармер, планинар, љубител на природата.
Продолжува од претходно: -Во октомври 1934 година француската влада го очекувала пристигнувањето на југословенскиот...
Нешто многу човечно, многу духовно, преполно со емоција и сентимент. Вака веројатно накратко би...