Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Редакција 01

Информативен интернет портал посветен на граѓаните на Брегалничкиот регион.. Контакт маркетинг и редакција: 079/329-300 или на e-mail: bregalnicki@gmail.com
Оливер Китановски (Башино Село, Велес, 24 мај 1980 – Арачиново, Скопско, 28 јуни 2001) бил македонски бранител, специјалец во ЕСЗ Тигар, учесник во воениот...