БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Магазин

Државата Италија даде прибежиште и ја прими Шарбат Гула-жена бегалец од Авганистан. Оваа жена...