БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Уметност и естетика

Македонската вокална интерпретаторка Елена Андоновска на својот музички канал на јутјуб пред некој ден...
Државата Италија даде прибежиште и ја прими Шарбат Гула-жена бегалец од Авганистан. Оваа жена...