Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонија

ЈА ПРИЈАВИВМЕ АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ ЗА КОРУПЦИЈА, ТИЕ НИ ПОДНЕСОА КРИВИЧНА, ИАКО ИНСПЕКЦИЈАТА ЗАКЛУЧИ...
Наместо да биде историски проект за граѓаните на Мaкедонија, реализацијата на проектот за изградба...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com