Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонија

Заменик министерот за земјоделие шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски текот на денешниот ден го...
Цветан Трипуновски ја искажа својата лична поддршка за кандидатурата за идната претседателка на Република...
енеска во Ресен остварив средба со задругите, земјоделците и јаболкопроизводителите од овој регион. Ги...