Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонија

Со видео порака Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски упати јавен повик до сите граѓани...
Осудените за тероризам од страна на државата СЕВЕРНА а за Македонскиот народ уставобранители, добија...
Премиерот и Претседател на СДСМ Димитар Ковачевски преку социјалните мрежи упати пропагандно видео во...
Во вчерашното издание на ветите на СИТЕЛ ТВ потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски говореше...