Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонија

Денеска на прес конференција Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски ја алармираше јавноста за криминален...
Дополнителниот заменик министер за земјоделие шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски денеска реализираше средба со...
Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски во своето гостување во емисијата “Заспиј ако можеш” на...