БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски откако беше прозван од бугарскиот европратеник Александар Јорданов на...