Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонија

“Денеска остварив средба со Стефан Андоновски, дополнителниот заменик министер во министерство за информатичко општество...
Започнува исплатата на субвенциите за сточарско производство ! Налозите за исплата на финансиската поддршка...
“Како министерство сите овие години сме во директна комуникација со секој земјоделец, со секој...
ВМРО-ДПМНЕ објави повик за кандидирање на кандидати за претседател на Република МАкедонија за претстојната...