Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Регион

Стравувајки за своето здравје вработени во ЈКП “Брегалница” Делчево во работните простории на претпријатието...
По објавениот повик насловен како „Спроведување на мали проекти во областа на енергетиката, климатската...