Ценовник за маркетинг услуги на порталот Брегалнички.мк 2020 година

Врз основа на Роковникот за изборните дејствија за предвремени избори за Градоначалник на Штип и Пласница на Државната изборна комисија од 02.10.2020 година, во потребниот рок по прв пат го објавуваме Ценовникот за Маркетинг услуги на нашиот портал за учесниците во Изборите, како и целокупната Македонска јавност.Во продолжение даваме преглед на целата наша Маркетинг понуда … Продолжи со читање Ценовник за маркетинг услуги на порталот Брегалнички.мк 2020 година