БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Да се преброиме кои се против бугаризација а кои молчешкум одобруваат бугаризација

Пренеси го гласот

Ако ти треба некој квази патриот од зад тастатура, политичка партија, шеф на работа… да ти каже дали треба да гласаш против бугаризацијата на Македонија, време е да се запрашаш дали си навистина Македонец!

Волјата на Македонскиот народ изразена на референдум кој што ни Америка ни Свети Америка ќе може да го негира!!!

Македонците да бидат газди во својата држава. Референдумот е нашето оружје, нашиот попис, нашето постоење…

Да се преброиме кои се против бугаризација а кои молчешкум одобруваат бугаризација на Македонија и Македонскиот идентитет.

-Став на: Кирчо Анастасов

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот