БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Денеска во Кратово се празнува Георгиј Кратовски

Пренеси го гласот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по повод денешниот празник посветен на Св. Георгиј Кратовски беше во посета на Кратово.

Во рамки на посетата тој имаше можност да се сретне со граѓаните на Кратово, со свештени лица од Вардарската Епархија како и Митрополитот Агатангел.

“Денес за време на празнувањето на Георгиј Кратовски бев во посета на градот Кратово. Ми беше беше чест да се сретнам со луѓето на Кратово. Заедно разговараме за сегашноста, но уште поважно за иднината. Да ставиме крај на тешкото време, на неизвесноста, криминалот, да се избориме за промени. Честит празник, за многу години.”

-соопшти во врска со денешната посета на Кратово, Христијан Мицкоски.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот