БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Голем фонд на реализирани активности на ЈП “Стипион” во текот на денешниот ден 09.08.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден вработените во Јавното Претпријатие “Стипион” Штип работеа на повеќе локации во општината на реализација на повеќе неопходни проекти и активности со кои што се подобрува стандардот за живеење во соодветните населби во општината.

📌Дневни активности на Стипион 09.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и подготовка за изработка на нов тротоар

✅ Поставување на метални бандери на пешачката патека

✅ Поставен лежечки полицаец на булевар Партизанска

✅ Бетонирање на втор дел од потпорен ѕид на улицата Партизанска ( спроти магацинот на ЈП Стипион”

bregalnickimarketing

-информираат од ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот