БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Граѓаните на Гостивар се исселија додека Талат Џафери шеташе од функција во функција за да стане премиер со гласовите на СДСМ

Пренеси го гласот

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски на денешната седница за избор на Талат Џафери за премиер на државата наведе голем број поразителни податоци кои што говорат зошто овој функционер на ДУИ не треба да биде премиер.

Целото обраќање на Милошоски го пренесуваме во продолжение:

Креирано од:


Пренеси го гласот