Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Историски документ: Баба Петра родена 1866 година во Егејска Македонија себе си се декларирала како Македонка

Пренеси го гласот

Баба Петра родена на 16 март 1866 година во Демир Хисарска околија, Егејскиот дел на Македонија, пребегана во Пиринскиот дел на Македонија.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com