Кирил Ковчегарски: Изборен модел

Деновиве сме сведоци на кампања која ја водат ,,малите,, партии за итна промена на изборниот модел кој во моментов се применува во Република Македонија. Оваа тивка кампања, срамежливо и прикриено, но на еден начин и многу гласно е поддржана и од владејачката СДС(на С.М). Што се крие зад оваа поддршка со сигурност ќе дознаеме на … Продолжи со читање Кирил Ковчегарски: Изборен модел