Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Најава за настан за презентација на Отчетот за една година на Градоначалникот на Кочани Љупчо Папазов

Пренеси го гласот

Се известуваат сите граѓани на Општина Кочани дека в понеделник, 28.11.2022 година во Мултикултурниот центар во Кочани, со почеток во 17:00 часот, ќе се одржи настан Отчет на Градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов по повод една година од мандатот на Градоначалникот. 

Се покануваат сите заинтересирани граѓани да присуствуваат на настанот. 

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com