Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Оглас за организирање Велигденски хепенинг по пат на јавно наддавање во Кочани

Пренеси го гласот

Општина Кочани објави оглас за организирање Велигденски хепенинг, по пат на јавно наддавање. Велигденски хепенинг ќе се одржи во Градскиот парк во Кочани во периодот од 07.04.2023 до 18.04.2023 година.

Почетната цена за јавното наддавање изнесува 15.000,00 ден. + ДДВ, со праг на наддавање од минимум 2.000,00 ден. Јавното наддавање ќе се спроведе на 07.03.2023 година во 12:00 часот во просториите на Општина Кочани, ул. „Раде Кратовче“ бр. 1, Кочани.

Сите останати иформации за огласот се наоѓаат на следниот линк тука.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com