Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

ОК ова веќе не е смешно: Ковачевски се фали дека изградилe 1300 км патишта меѓу кои и 57 км автопат Кичево- Охрид

Пренеси го гласот

Ако некому во минатото му беше интересно и смешно со целиот навидум наивен говор на телото како Зоран Заев кажуваше дека изградил стотици километри автопатишта, денес премиерот Ковачвски се фали со уште повеќе и уште по смешно…. Ковачевски напиша дека изградиле 1300 км патишта во последните 5 години иако тој е премиер само 1 година. Во видео пренесено преку социјалните мрежи Ковачевски го вброи и автопатот Кичево-Охрид во должина од 57 км чија што реализација беше запрена во 2017 година кога СДСМ дојде на власт а до ден денес уште не е завршена.

Во целата ситуација добро е само што не се фали и со патиштата на Бранко Црвенковски, Хари Костов и Владо Бучковски што ги граделе? во минатото.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com