БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Ова е многу точно што го кажува господинот О’Брајен

Пренеси го гласот

“Ова е многу точно што го кажува господинот О’Брајен.

Едната партија „ви нуди визија“ за ЕУ како што нудеше во 2018 пред промената на името и излажа, како што нудеше во авиончето и излажа, како што нудеше кога потпиша договор со Бугарија без да уклучи мозок, како што нудеше уште едно 20 пати во меѓувреме и излажа кркајќи вето по вето вклучувајќи и од Франција која пред промената на името викаше „уште само ова“, нуди „визија“ како што нудеше и кога прифати преговарачка рамка без да обезбеди политичка поддршка и подобри позиции за Македонија, нуди „про-визија“ поради која има дробење од холандскиот амбасадор и дури и од администрацијата на господинот О’Брајен со нивните црни листи,

а другата партија нуди – нешто друго.

Одлично кажано, како Македонец сум му благодарен за овие точни насоки, иако мораше малку да ги дообјаснам за да се сфатат прецизно.”

-фејсбук статус на Богдан Илиевски

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот