БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Погледнете го трејлерот за документарниот филм за бендот ZZ Top

Пренеси го гласот

Овој август се навршуваат 50 години од постоењето на бендот Z Top. Јубилејот ќе биде прославен со нивна гламурозна северно американска турнеја на која ке ги свират нивните хитови од различни периоди од кариерата. Во рамки на одбележувањето на овој значаен јубилеј на бендот во јавноста е објавен трејлер за документарниот филм посветен на досегашната работа на бендот насловен како: Тој мал ОЈ бенд од Тексас (That Little Ol’ Band From Texas),

Во трејлерот може да се забележат мали извадоци од интервјуа на тројцата членови од бендот Billy Gibbons, Frank Beard and Dusty Hill. Во документарецот ќе бидат застапени досега необјавени снимки како и изведба на бендот во најстарата концертна хала во Тексас снимена за потребите на офој филм.

Тие се уникатни, тие се ексцентрични. Кога ќе ги видиш на сцена тоа е како да го гледаш Душко Долгоушко во живо

-кажува Били Боб Тортон во трејлерот.

Документарецот ќе излезе на 13 Август во Куполата на киното (Cinema Dome) во Холивуд, како и во избрани куна низ Америка оваа есен.

Погледнете го трејлерот во продолжение:

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот