БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Работни активности на КЈП „Водовод“ – Кочани

Пренеси го гласот

📌 Теренски работни активности на сектор Комунална хигиена и одделение за градежни работи на 02 февруари 2024 година

👉 Денес екипите од секторот Градско зеленило во соработка со месната заедница од Оризари спроведуваат акција за кастрење и сечење на гранки, грмушки и диво израснато зеленило како и расчистување на диви депонии и насипи од земја околу центарот на селото.

❗❗КЈП “Водовод” – Кочани упатува апел до сите граѓани за одговорно однесување кон животната средина и правилно одлагање на отпадот !!!

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот