Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за денеска

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден екипите вработени во ЈП “Стипион” Штип работеа на повеќе локации во општината во насока на реализација на предвидените активности.

📌Дневни активности на Стипион 28.11.2022

✅ Подготовка/ Тампонирање за санирање на уличка и пристапни скалила на улица Косовска

✅Реконструкција на тротоар во населбата Деснаци

✅ Поставување на метални столбчиња на тротоар позади гимназијата

✅Работа на спортското игралиште во населбата Пребег

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град. Ул. Солидарност”

-стои во извештајот за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот