Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за среда 30.11.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на вчерашниот ден вработените на ЈП “Стипион” Штип поделени во повеќе работни екипи работе на неколку локации во сферата на подобрувањето на комуналната инфраструктура и јавни површини:

📌Дневни активности на Стипион 30.11.2022

✅ Бетонирање на уличка и пристапни скалила на улица Косовска

✅Реконструкција на тротоар во населбата Деснаци

✅ Подготовка за затворање на атмосферскиот канал на ул. Солидарност

✅ Поставување и санација на сообраќајна сигнализација

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град. Ул. Солидарност”

-стои во извештајот за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот