БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Реализирани дневни активности на вработените на ЈП “Стипион” Штип 12.07.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден екипи на Јавното претпријатие “Стипион” од Штип работеа на повеќе локации во Штип. Станува збор за санирање на прекопи на сообраќајници, поставување на инсталации за делови од учично осветлување, изградба на потпорни ѕидови, поставување на вертикална сообраќајна сигнализација, бележење на спортски терен…

📌Дневни активности на Стипион 12.07.2022

✅ Санирање и бетонирање на прекопи во населбата Македонка

✅ Припрема за осветлување на патеката бетонирање на стопи од 8ми Ноември до населбата Балканска , и припрема за осветлување на делот кај справите за вежбање ( бетонирање на стопи )

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Кочанска

✅ Ѕидање за потпорно ѕидче во населбата 8ми Ноември

✅ Санирање и поставување на сообраќајни знаци на територијата на Општина Штип

bregalnickimarketing

✅ Обележување на игралиштето во Чардаклија

✅ Поставување на метални столбчиња до хотел Оаза

-информираат од ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот