Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Што значи човек навистина да биде убав? (Галерија)

Пренеси го гласот

Дали сакате да бидете прекрасни и неверојатно привлечни? Додека пак размислувате за тоа, би сакале да сфатите дека повеќето нормални индивидуи се трудат да ги исполнат општите модели на совршеност, но сепак редовно превидуваат дека не постои скала за проценување на вистинска величественост. Вистинската извонредност се јавува во сопствената одредена рамка и овие поединци се извонредна илустрација на една природност и убавина.

“Убава” има големо значење и би можело да значи дека имате прекрасна душа, или прекрасна насмевка, или дека сте прекрасен ангел кој паднал од небото. Она што не го разбираме е дека ние  би можеле да бидеме одлични и совршени во една нација и на едно место, а нит во најмал случај  привлечни во други места.

Добро познатата поговорка “убавината лежи во очите на гледачот” се чини дека ја отсликува подобрената човечка култура, природа и впечаток за тоа што е прекрасно.

Додека нормален изглед на поединецот може да биде и несигурност дали на поединците му се допаѓа неговиот / нејзиниот изглед или не, но овие луѓе знаат дека се убави на свои специфични начини и им е проклето мило за тоа. Погледнете ги и уживајте во совршената природна човечка убавина.

Креирано од:


Пренеси го гласот