БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Средба Тошковски-Филипиду: МВР во минатиот период не успеало да набави обрасци за патни исправи

Пренеси го гласот

Денес Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски оствари средба со амбасадорката на Република Грција Н.Е. Софија Филипиду.

На средбата беа потврдени заложбите за унапредување на меѓусебната соработка, особено во областа на безбедноста и полициската соработка.

Министерот Тошковски го презентираше наследениот проблем со недостатокот на обрасци за патни исправи и предложи мерки за негово решавање.

Извор: МВР

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот