БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Стефан Андоновски: ПАРТИСКИ МИТИНЗИ СО НАШИТЕ ПАРИ

Пренеси го гласот

Наместо да ги трошат парите во набавка на амбулантни возила, тајфата на Груби и Ковачевски со граѓански пари си организира партиски собири.

За некаква си лажна промоција на ЕУ, стотици илјади евра ќе се фрлат во воздух за три дена.

Три дена празни демагогии пред партиските функционери ќе си раскажуваат Маричиќ, Ковачевски и Груби.

Три дена ќе се фалат за европски успеси, додека си делат од паричките за уште една скапа игранка со нашите пари.

Три дена ќе лажат за некаков си источен фронт на сметка на сите ние кои плаќаме данок.

А меѓувремено ќе ги уништуваат институциите како паразити – од Македонска навигација до МВР и МНР.

bregalnickimarketing

-фејсбук статус на Стефан Андоновски

Креирано од:


Пренеси го гласот