БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Стефан Андоновски: Тивкото полнење на администрацијата во последните 6 години прерасна во епидемија

Пренеси го гласот

Заменик министерот за информатичко општество и администрација Стефан Андоновки на својата промоција од страна на ВМРО-ДПМНЕ чиј што гласачки електорат ги застапува зборуваше за состојбите но и предизвиците во кои тековно се наоѓаат институциите на државата и администрацијата, која власта сака да ја злоупотребува за изборни цели.

“Експлозија на бројките на вештачко вработување и партизација на администрацијата. Институциите кои се колабирани се полнат пред избори за да си ги задоволат партиските апетити.

Никогаш не било полошо!”

-напиша Стефан Андоновски во прилог на дел од неговото обраќање кое може да го проследите во продоление:

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот