Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Таљат Џафери чита ли закони и зошто го избегнува нивното спроведување?

Пренеси го гласот

Додека законите важат за “обичните смртници” кои што по експресна постапка се судат и пресудуваат за нивно прекршување, спроведувањето на правниот поредок во државата по се изгледа не важи за Тањат Џфери.

Дали политичката партија ДУИ е во толку голема криза што мора на терен да го покажуваат Претседателот на Собранието во агитација и во обид да го запре нивниот пад од власта е прашање кое што се наметнува по фотографиите на кои што се гледа оној чија што функција е неспоива со ниту една друга јавна функција.

Таљат Џафери е избран за ретседател на Собранието со гласовите на СДСМ, ДУИ и нивните помали коалициски партнери кои што мижат за ваквото очигледно кршење на законите од страна на првиот меѓу еднаквите…

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com