Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Љупчо Папазов

По објавениот повик насловен како „Спроведување на мали проекти во областа на енергетиката, климатската...
Во понеделникот, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов во Мултикултурниот центар даде отчет пред...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com