Ви благодариме на довербата

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest
Ви благодариме на довербата

Почитувани “Брегалничани и Брегалничанки”…

Во последниот месец нашиот интернет портал заедно со нашата фејсбук страна доживеа огромна влијателност помеѓу интернет публиката.

Имено нашата фејсбук страна на која што се пренесуваат нашите текстови, видеа и графички содржини од нашиот портал доживеа достигање до над еден милион публика со над 150 илјади споделувања, коментари, реакции на фејсбук.

Горди сме на нашата публика која што го валоризира нашиот труд со посветување на дел од нивното скапоцено време на нашите содржина.

Се надеваме дека и во иднина ќе ја оправдуваме Вашата доверба, и ќе го подобруваме работењето на нашиот интернет портал.

Ви благодарам

Одговорен уредник: Kircho Anastasov

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest
Facebook Comments