Здружението “Надеж-Норе” од Македонска Каменица со завршен настан во рамки на проектот “Чекориме напред”

Во Четврток 15.10.2020 година со почеток во 16.00 часот во Македонска Каменица се реализираше завршниот настан за презентација во јавност во рамки на реализацијата на проектот “Чекориме напред” кој што здружението “Надеж-Норе” од оваа општина гореализира тековно. Станува збор за регрантиран проект на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) финансиран од Европската Унија во соработка … Продолжи со читање Здружението “Надеж-Норе” од Македонска Каменица со завршен настан во рамки на проектот “Чекориме напред”