БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Вo Кочани Велигденски хепенинг од 2 до 8 мај – богата музичка и забавна програма

Пренеси го гласот

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, во Градскиот парк во Кочани од 2 до 8 мај ќе се одржи Велигденскиот хепенинг кој ќе содржи богата музичка и забавна програма, со поставени продажни штандови.

Креирано од:


Пренеси го гласот