Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Анализа

Владата ужива каква-таква поддршка (сеуште) од -партизираната администрација, -партизирани т.н. здруженија, -платенички медиуми, -вработени...
1 min read
Деновиве Македонската јавност е сведок на безобразни обиди на градоначалничката на Град Скопје Данела...
Деновиве Македонската јавност е сведок на безобразни обиди на градоначалничката на Град Скопје Данела...