БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Димче Атанасовски

Вреботените во Јавното претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица со експресна реакција го санираа...
Градоначалникот на општина Македонска КАменица денеска беше домаќин на амбасадорот на Обединетото Кралство во...
Капацитетот и жестината на граѓанскиот концепт на една локална заедница зависи во огромна мера...