БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Градоначалникот на Македонска Каменица Димче Атанасовски, новата 2023 ја дочека на плоштадот со своите сограѓани

Пренеси го гласот

Нема поубави моменти од моментите кога во заедништво властите и народот ќе ги споделат најубавите и највеселите моменти од нивнто секојдневие.

За ваквиот приме сведочи дочекот на новата 2023 година од страна на градоначалникот н општина Македонска Каменица заедно со неговите соработници заедно со граѓаните-народот на овој рударски град од истокот на државата.

Градоначалникот Атанасовски во оваа прилика посака успешна и бериќетна 2023 година на сите свои сограѓани и целокупниот Македонски Народ.

“Новата 2023 година ја дочекав на Градскиот плоштад, со моите сограѓани, во убав амбиент и со одличен огномет.

Продолжуваме заеднички во периодот што ни претстои и верувам дека многу од зацртаните цели ќе ги реализираме и ќе имаме година за паметење само по убави работи.

Нека ни е успешна и бериќетна 2023 година!”

bregalnickimarketing

-информираше градоначалникот на општина Македонска Каменица Димче Атанасовски.

Креирано од:


Пренеси го гласот