Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Иван Јорданов

Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов заедно со советниците од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ...
Службите во општина Штип објавија распоред за одржување на средби на градоначалникот Иван Јорданов...