Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Неодолив: Тој е момчето кое било протерано од една земја поради претераната убавина (ФОТО)

Пренеси го гласот

Омар Боркан е манекен, фотограф, актер и поет од Дубаи, чие име станало познато на широката јавност кога пред три години бил депортиран од Саудиска Арабија, поради неговата убавина

Ова момче заедно со уште двајца мажи било протерано од причина, која малку е да се каже дека изненадува – премногу биле заводливи за жените.

Омар за среќа на многу дами, и понатаму е активен на друштвените мрежи, па сепак можноста да се воодушевуваат на неговата убавина не им била скратена. Тој секојдневно објавува фотографии кои се вистински мелем за очите на припадничките на понежниот пол.

Креирано од:


Пренеси го гласот