Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Македонска Каменица

Вреботените во Јавното претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица со експресна реакција го санираа...
Градоначалникот на општина Македонска КАменица денеска беше домаќин на амбасадорот на Обединетото Кралство во...
Капацитетот и жестината на граѓанскиот концепт на една локална заедница зависи во огромна мера...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com