БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Европа

1 min read
Во своето послание по повод Божиќ, Вселенскиот Патријарх Вартоломеј упати универзална порака за мир...