Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Гламур како инспирација за секојдневието

Пренеси го гласот

Самоукиот фотограф Џејсон Ли Пери првпат фатил во своите раце фотоапарат на 15 години. Впуштен во бескрајни патувања и преселувања како дете, нему му било потребно артистички израз за да се произнесе како креативец- и да го сподели екстремно визуелниот стимулус кој што го придружувал на неговиот животен пат во петнаесет држави.

Џејсон е познат по своето мајсторство за раскажување приказни и неговата способност да ја зараоби суровата природна убавина. Најмногу фотографирајќи на локации со природно светло, тој му приоѓа на секој потег на фотоапаратот како да создава филм, впуштајќи го неговиот модел кој му позира во одреден карактер.

Неговите фотографии евоцираат незагадени секси ликови испомешани со чувства и младешка слобода.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот