БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

соработка

Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов заедно со советниците од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ...
Службите во општина Штип објавија распоред за одржување на средби на градоначалникот Иван Јорданов...
Општина Кочани по повод Денот на лицата со попреченост 3 декември, ќе одржи културно-уметничка...
Градоначалникот на општина Македонска КАменица денеска беше домаќин на амбасадорот на Обединетото Кралство во...