Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Кирчо Анастасов

ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК НА БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ Над 15 години искуство со создавање на содржина на интернет платформи: -blogspot, -facebook, -twitter, -youtube, -instagram, Експерт за ПР активизам, фотограф, блогер, видео продуцент, CMS web дизајнер, WHM & CPanel хостинг, Систем администратор, оператор со MySQL дата бази. Градежен инжинер, Менаџмент на проекти, граѓански активист, фармер, планинар, љубител на природата.
Денеска на прес конференција Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски ја алармираше јавноста за криминален...
Урбанистичко планирање во Делчево- табу тема за функционерите на СДСМ во изминатиот период! Последен...
Дополнителниот заменик министер за земјоделие шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски денеска реализираше средба со...