БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Свет

1 min read
Во своето послание по повод Божиќ, Вселенскиот Патријарх Вартоломеј упати универзална порака за мир...
1 min read
Посетата на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот Александар Николоски на соседна...