Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Маркетинг

Пренеси го гласот

ГРАФИЧКИ БАНЕР

на www.bregalnicki.mk

Закупи свој банер простор на www.bregalnicki.mk за определен временски период

ПР-1

Комерцијален текст/фото/видео

Објави своја Комерцијална објава на www.bregalnicki.mk со текст, фото или видео како и надворешен хиперлинк

ПР-2

Комерцијален текст/фото/видео/хиперлинк

Објави своја Комерцијална објава на www.bregalnicki.mk со текст, фото или видео како и надворешен хиперлинк

ДОЗИРАНО

Независно афирмативно talk-show

Придружете ни се заедно да создадеме видео емисија во која ќе се дискутира за сите актуелни прашања од интерес на јавноста

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

16+К СЛЕДБЕНИЦИ

Споделете ваша објава од социјалните мрежи на нашата фејсбук страница

НАШЕ МОТО

УСПЕХОТ Е ПРАШАЊЕ НА ИЗБОР


Пренеси го гласот