Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

На 16 години Хосе стана Инстаграм сензација со неговите колоритни вегански рецепти

Пренеси го гласот

Пред неколку години на негова 16 годишна возраст Хосе стана инстаграм сензација со своите колоритни вегански рецепти кои што се своевидна возбудлива визуелна сензација

Познат на социјалните мрежи под брендот Naturally Jo Хозе на инстаграм има над 1.2 милиони следбеници а на јутјуб каналот има над 200 илади следбеници, каде ја раскажува својата визуелна приказна за неговата мајсторија која продуцира здрава храна за различни пригоди.

Неговото мото е:

„Животот е премногу краток за да јадеме здодевна храна.“

bregalnickimarketing

Неговите најпознати оброци се смуди, пити и сладоледи, најчесто од замрзнато овошје и млеко од кокос.

Креирано од:


Пренеси го гласот