БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Авторски права

Пренеси го гласот

1. СОПСТВЕНОСТ

Сопственик на доменот www.bregalnicki.mk и сите содржини на порталот е компанијата

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ ГРАД ДЕЛЧЕВО

2.УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Превземање на текстуални содржини на Брегалнички.мк е дозволено единствено само доколку се наведе изворот, со интернет врска (url hyperlink) од статијата која е превземена (максимум 70 зборови) и со потенцирање на името “Брегалнички портал” во насловот на статијата која се цитира.

Пример:

Брегалнички портал: Денеска времето во регионот ќе биде променливо облачно

Денеска во целиот Брегалнички регион времето ќе биде топло до умерено облачно со појава на локални врнежи во пониските места и во котлините.

На повисоките места ќе дува благ ветар додека на повисоките планинска места се очекува поголем пад на температурата во вечерните часови.

Релативниот воздушен притисок ќе биде малку над нормалата, со УВ индексот на зрачење околу 7.

Дневните температури ќе се движат помеѓу 20 и 25 степени, додека вечерните ќе бидат помеѓу 15 и 17 степени.

Превземено од Брегалнички.мк

Доколку тоа не е направено, секое неовластено превземање и објавување на содржина, видео, текст или фотографија од веб порталот, ќе Ве чини 20.000 денари (дваесет илјади денари) без пресметан ДДВ, на име на Авторски права за секоја неовластена објава на содржина, видео, текст или фотографија, во сопственост на Брегалнички.мк

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ ГРАД ДЕЛЧЕВО го задржува правото да издава фактури на физички и правни лица без претходна најава, доколку тие не ги почитуваат Условите за користење. Во случај истата да не биде платена во дадениот рок, АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ ГРАД ДЕЛЧЕВО ќе поведе постапка против неовластениот објавувач пред надлежниот суд за присилна наплата.

За склучување на посебни договори за користење на содржините на Брегалнички.мк контактирајте го нашиот маркетинг оддел преку нашето службено поштенско сандаче

bregalnicki@gmail.com


Пренеси го гласот